5 Easy Facts About istanbul petek servisi Described

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa dilemma kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

Peteklerin üst kısmında soğukluk olması, tesisat içerisinde hava biriktiğinin belirtisidir. Peteğin alt kısmı ısınıyor ancak üst kısmı ısınmıyorsa petek içinde biriken havanın alınması gerekir. Petek havası alma işlemi düzenli olarak yapılması fayda sağlamaktadır.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı petek servisi kaliteli hizmet vermek için sizlere gardenımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Kombi petek servisi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim advertımız

kombi peteği neden ısıtamaz ? Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

Su sızıntısı mı yaşıyorsunuz? Ev veya iş yerinizde oluşan istanbul petek servisi su kaçaklarını en kısa sürede tespit etmek ve onarmak için doğru adrestesiniz!

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı petek servisi işlemlerdir.

Pateklerinizi istanbul petek servisi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page