Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişmale olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük lawnımcımızdır.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Ancak tahmine dayalı bu yöntemde gereksiz yere duvarlar kırılır ve deneme-yanılma yöntemi ile kaçağın olduğu borular aranırdı.

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül su tesisatçısı rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Benim sorunum banyodan yan daireye ve evimin duvarına su sızması yan komşunun duvarının ve bizim banyoyla odanın ortak duvarında kabarma ve boya atması oldu bı tamirci derzden olabileceğini söyledi alt katimiz dükkan sızma olup olmadığını goremiyoruz bu arada duşa kabin gideri olarak yapılan gider inşaat atıklarından dolayı tıkanmış vaziyette suyun sızması ondanda kaynaklanabilir mi. Acaba duvar derzlerindende olabilirmi. Yapılması gereken işlemler su kaçağı tespit nedir şimdiden teşekkürler.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya su kaçağı tespiti conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi su tesisatçısı gerekir. Bu konuda da su kaçağı tespiti deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the greatest YouTube practical experience and our latest attributes. Find out more

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page